43 aktive brugere lige nu

Tilmeld dig Datemig.dk i 14 dage for kun 5,00 DKK og benyt dig af nedenstående tilbud.

Vejen til kærligheden

Tilmeld dig og find din kærlighed i dag

Indtast dine informationer:

Det hele starter med en Date

Vores medlemmer kigger efter deres egen kærlighed, og vi gør alt for at hjælpe dem med at opnå dette. Mere end 50.000 forhold har allerede fundet deres 'soulmate'. På Datemig.dk er profilerne meget detajleret. Du kan finde matches vha. forskellige faktorer, eller bare søge igennem det store udvalg af profiler.

Tilmeld dig i dag

5+ Millioner
Medlemmer i alt

43+
Brugere online

Dit perfekte match er kun ét klik væk


Tilmeld dig i dag

De bedste matches

På Datemig.dk finder vi de bedste matches frem til dig, det vil sige at du ikke skal bruge flere timer på at søge frem og tilbage, men blot klikke ind på matchlisten for at finde de, som passer dig bedst.

©2021 Datemig.dk

* Din tilmelding inkluderer et 14 dages abonnement af Datemig.dk for 5,00 DKK kr. hvilket nemt kan opsiges. Vær opmærksom på, at abonnementet fortsætter medmindre det opsiges indenfor de første 14 dage. Prisen for abonnementet er 299,00 DKK/28 dage, som opkræves med månedsbetaling forud via kreditkort. Velkomstgaven skal godkendes inden 14 dage via din profil hos Datemig.dk (sundhedskort, kørekort eller el-regning), ellers frafalder retten til denne jf. vores betingelser. *OBS: Hver deltager modtager en/et medlemskab.

Fyldt med dejlige singler

Datemig.dk er og bliver et af de bedste datingsites med masser af dejlige singler. Vi sørger for at det er rigtige brugere der sidder bag skærmen, så det er både sjovt at trygt at date hos Datemig.dk.

Kampagnen udbydes af Datemig.dk ApS - CVR: 33872801 - Adelgade 12, 1 - 9000 Aalborg - Tlf: 88820368